HAIDILAO - PICKLED CABBAGE SEASONING FOR FISH FILLET 360GR

HAIDILAO - PICKLED CABBAGE SEASONING FOR FISH FILLET 360GR
HAIDILAO - PICKLED CABBAGE SEASONING FOR FISH FILLET 360GR
INGELEGDE KOOLKRUIDEN VOOR VISFILET 360G VAN HAIDILAO

Artikelnummer

AS5846-1

€ 2,98
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Ingelegde koolkruiden voor visfilet 360g van Haidilao

Ingrediënten:

Ingelegde kool 61,9% (kool, zout, chilipeper, gember, rijstazijn, graangeest, specerijen, zuurteregelaar (citroenzuur, melkzuur)), kruiden (sojaolie, ingelegde radijs (radijs, zout, specerijen), ui, zout, knoflook, ingelegde gember (gember, water, zout, zuurteregelaar (citroenzuur), conserveermiddel (natriummetabisulfiet)), suiker, gistextract, smaakversterker (mononatriumglutamaat, dinatriumglutamine 5'-ribonucleotiden), zuurteregelaar (Citroenzuur), Witte Peper Poeder, Conserveermiddel (Kaliumsorbaat), Kurkuma Poeder), Ingelegde Chili Peper (Chili Peper, Zout), VisFilets Ingelegde Kruiden (Maïszetmeel, Zout, Witte Peper Poeder)

 

Kookinstructies:

Ingelegde visfilet: Was 1,5 kg als visfilet, en voeg dan de 'Ingelegde viskruiden' en 12 ml kookwijn toe en meng voorzichtig om de visfilet glad te maken.

Roerbaksoepbasis: Voeg 80 ml bakolie toe aan de pot, en ingelegde kool en roer goed, voeg dan de visgraat en viskop toe om te roerbakken; voeg 1,6 liter kokend water toe en giet de kruiden erin, wacht tot het weer kookt

Visfilets koken: Doe de reeds ingelegde visfilets één voor één in de pot, wacht tot ze weer koken en kook vervolgens 3-5 minuten om het gerecht af te maken.