Serasa Food Ketupatkoe Ketupat instan rijstbuiltjes (Indonesië).
kookinstructie:
- Neem de kleine rijstzakjes uit de grote verpakking en was ze tot 3 keer. Laat de zakjes vervolgens uitlekken.
- De rijstzakjes zijn voorzien van kleine gaatjes, zodat de rijst kan worden gewassen.
- Kook voldoende water in een pan en doe de rijstzakjes erin. Laat de rijst op middelhoog vuur 2 uur koken of totdat de rijst klaar is. Voeg voldoende water toe als het gekookte water op is.
- Om geur te krijgen, kunt u een paar stukjes pandanblad toevoegen aan het gekookte water.
- Na het koken, haal de rijstzakjes uit het water en laat ze uitlekken totdat de rijst koud is.
- Laat de rijst zover afkoelen, dat deze gesneden kan worden zonder dat deze uit elkaar valt.
- Ketupat is klaar om te serveren!
Inhoud en gewicht
240 gr
Ingrediënten
Allergie-informatie